Om os

Historie

Lollands festudlejning blev etableret i 2013 med henblik på at udleje ’’Alt til festen’’ lige siden har vi løbende udvidet vores sortiment af diverse udlejningsartikler i takt med efterspørgslen og ønsker fra vores dejlige kunder. Med vores erfaring i ryggen kan vi levere de perfekte løsninger og skabe en tryghed over for vores kunder.

Vores vision

At levere de perfekte fest- og eventløsninger i alle størrelser og prisklasser.

Sikkerhed

Når du booker dit arrangement hos os, er det vigtigt for os at du føler en tryghed. At stable en fest på benene er en stor opgave med mange beslutninger, så det er derfor vigtig at have en professionel og stabil leverandør til din store dag.

Vi sikrer at alt lige fra bestilling til levering går let som en leg.

Inden vores udlejningsartikler forlader vores lager er det vigtigt for os at alt lige fra rengøring – Funktionalitet og sikkerhed er perfekt så du som vært eller gæst for en helt igennem unik oplevelse.

Vores telte er professionelle og certificerede af teknologisk institut, så de opfylder den nødvendige sikkerhed og gældende lovgivning. Det gør os til det sikre valg når du skal vælge teltleverandør.

Vores kunder

Vores kunder består af alt lige fra den private som mangler 10 stole til sin fest, til erhvervskunder og foreninger som skal afholde større events.

Sponsorater

Vi hos lolland’s festudlejning er aktive sponsorer hos de lokale foreninger og sportsklubber. Det er vigtigt for os at støtte op om det lokale foreningsliv, som er en af grundstenene i det sammenhold der skal være.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.